Skip to main content

Klankschaalbehandelingen

Na een korte intake start de klankbehandeling. U ligt met gemakkelijk zittende kleding op een behandeltafel en er wordt een dunne deken over u gelegd. Op en om uw lichaam worden klankschalen geplaatst en aangeslagen met een klopper. Tevens ontvangt u korte instructies om u te helpen bij het ontspannen en te veranderen van houding (buik en rugligging). Na afloop krijgt u een kopje thee aangeboden.

Ontspanningsbehandeling

Een klankschaal ontspanningsmassage nodigt het lichaam uit om tot een diepe ontspanning te komen. Door het horen van de klanken en het voelen van de trilling bent u beter in staat om de dagelijkse zaken los te laten. Hierdoor kunt u in een diepe ontspanning komen. Ontspanning biedt ruimte voor het loskomen van bijvoorbeeld vermoeidheid of stress. Daarom kan de uitwerking van de behandeling variëren. Je kunt er juist energie van krijgen of rust ervaren, evenals lichamelijke vermoeidheid (opruim verschijnsel). De uitwerking kan enige tijd aanhouden, van een aantal uren tot enkele dagen. De behandeling duurt ongeveer één uur.

Ontspanningsbehandeling kinderen

Ook kinderen kunnen van een ontspanningsbehandeling met klankschalen genieten. De intensiteit van de behandeling is lager, er worden kleinere schalen gebruikt en de tijdsduur is korter.

Chakra behandeling

De chakra behandeling is gericht op heling en persoonlijke ontwikkeling. De behandeling bestaat uit een combinatie van aandacht, klankschalen en affirmaties. Tijdens de behandeling lig je met kleding aan op de behandeltafel. Er wordt een schaal op een van de chakra’s geplaatst, door de vibratie wordt de energie in de chakra verlevendigd. Je houdt je aandacht bij dit chakra en herhaald een affirmatie die bij dit chakra hoort. Alle 7 chakra’s komen aan bod in de ongeveer 90 minuten durende behandeling.